SNGLS.NL - Zonnebrillen | Red Bull Spect WING2-001
15693
product-template-default,single,single-product,postid-15693,woocommerce,woocommerce-page,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
red bull spect WING2 001

Red Bull Spect WING2-001

140,00

Kleuren: Mat-zwart front / mat-zwart brilveren
Glazen: Smoke + AR-Cat3 gepolariseerd
WING-draad: Mat donker gun

SKU: WING2-001 Categorie: Tags: , , ,
Beschrijving

De Red Bull Spect Wing2-001 is een zeer speciale zonnebril voor de actieve gebruiker!

Eigenschappen:
* Innovatief en gepatenteerd WING-systeem voor sporten waarbij de bril veel beweegt. Blijft met dit systeem perfect zitten!
* Front en de brilveren zijn gemaakt van het unieke materiaal TR90.
* De glazen zijn gemaakt van Polycarbonate met UV-bescherming (Mono-kleur, gespiegeld en gepolariseerd) voor een helder zicht!

Hoe werkt het WING-systeem?
In de brilveren zit een uniek systeem met een interne geleider. Deze zorgt er voor dat er een speciale metalen draad in en uit de brilveer geschoven kan worden.

Wanneer deze draad geheel is uitgeschoven dan haakt deze stevig achter het oor waardoor de kans op het afvallen van de zonnebril geminimaliseerd wordt.

Dit speciale systeem kan met een vinger in en uitgeschoven worden langs de interne geleider. Wanneer de draad helemaal is ingeschoven dan verdwijnt deze in zijn geheel in de brilveer waardoor de bril weer als een “gewone” zonnebril uitziet en functioneert.